BLOG

September 5, 2017

Toen ik zwanger was van mijn dochter, raakte ik gefascineerd door de verschillende tradities en rituelen rondom geboorte die over de hele wereld uitgevoerd worden. In elk land lijkt er wel een andere traditie en manier van omgaan met de geboorte van een kind te bestaan.

Wat me opviel is dat veel van de tradities en rituelen zich focussen op de periode na de geboorte. Deze rituelen worden ook wel sluitingsrituelen genoemd. Een veel genoemd fenomeen is de '40 dagen' (of soms een ander aantal, afhankelijk van het land) periode, waarin moeder en kind (en de rest van het gezin) de kans krijgen zich volledig te focussen op elkaar, de hechting en het herstel van het lichaam en in balans brengen van ritme en (borst)voeding. Aan het einde van deze periode vindt er vaak een ritueel plaats om de moeder weer gereed te maken weer haar intrede te doen in de buitenwereld en zogezegd weer 'in' haar lichaam te zakken, omdat ze zich voor de geboorte en kennismaking met haar kind zowel letterlijk als figu...

March 20, 2017

LEAF ME GREEN gaat verhuizen! Vanaf April 2017 maak ik een nieuwe start in Amsterdam Noord, vlak achter het NDSM-werf, in ons mooie nieuwe huis.

Met een hele nieuwe behandelruimte en super-de-luxe voorzieningen heb ik er al helemaal zin in!

Vanwege de verhuizing naar de nieuwe plek zullen er wat leuke acties en aanbiedingen volgen, dus houdt de website en facebook-pagina goed in de gaten! ;)

March 16, 2016

 

Nu het weer buiten grauw en koud is, lijkt het vaak meer moeite te kosten om je fit en vrolijk te blijven voelen.....

 

Het begint al langzaam iets zonniger te worden buiten, maar toch ervaren we de laatste lootjes tot de zon eindelijk goed doorbreekt soms als best zwaar. Bij de overgang van seizoen naar seizoen heersen er vaak wat virusjes her en der en mensen zijn vermoeid van het koude(re) winterseizoen.

 

Wist je dat warmte je hoofd en lichaam enorm kan helpen om je beter te voelen?

 

LICHAAMSWARMTE

 

Bij babies en kleine kinderen zeggen ze wel dat je in het nekje kunt voelen of ze goed op temperatuur zijn. Daarbij wordt vaak aangegeven dat koude handen en voeten niet erg zijn. Toch zijn er veel aanwijzingen om te denken dat het juist een belangrijke indicatie is als handen en voeten koud zijn. Wijzelf als volwassenen vinden het over het algemeen ook helemaal niet prettig om koude handen of voeten te hebben.

 

Als je torso warm is, zal het bloed door laten stromen naar je han...

March 10, 2016

 GEZOCHT: PROEFKONIJNEN

 

Ik ben op zoek naar mensen die als eerste officiële LEAF ME GREEN klant met mij een sprong(etje) het diepe in willen wagen...

 

Ben jij:

 

  • toe aan meer ontspanning en geluksgevoel

  • de balans tussen je hoofd en je lichaam een beetje kwijt

  • er klaar voor ingesleten gedragspatronen te doorbreken

  • op zoek naar manieren om je te ontwikkelen

  • bereid om wat tijd en moeite te investeren om deze groei te bewerkstelligen

Heb je daarnaast last van vage klachten zoals vermoeidheid, maag- en buikklachten, spierklachten en heb je moeite om te gaan met de dagelijkste portie stress?

 

DAN ZOEK IK JOU!

 

Tegen een gereduceerd tarief wil ik jou 8 weken persoonlijke coaching aanbieden. 

 

Wat krijg je:

  • 2 individuele coachingsessies

  • 8 groepsbijeenkomsten 

  • 1 gratis professionele massage

  • nazorg

 

KOSTEN

Voor het gehele traject betaal je nu maar 375 euro. Inclusief bovenstaande en extra's zoals een uitgebreide lunch, literatuur en een verrassing bij...

Please reload

Archief
Please reload

Categorieen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload