top of page
BEHANDELINGEN

De massages bij MAMÉ zijn gericht op de behoeften van de klant. Ervaar je stress? Dan zorg ik voor een ultiem ontspannen sfeer en kun jij je even terugtrekken in alle rust. Ben je juist erg vermoeid en kun je wel een opkikker gebruiken? Dan richt ik me op het versoepelen van stijve spieren en het stimuleren van het lichaam en de doorbloeding. 

 

Naast de meer 'standaard' massages, staat er een speciale behandeling op het menu; Schaap zacht. Tijdens deze ontspannende en verwarmende behandeling wordt je helemaal vertroeteld met een gepersonaliseerde wolwikkel met kruiden en/of warme olie. Als een rupsje in een coconnetje kun je even helemaal tot jezelf komen terwijl je voeten, handen, gelaat en schouders worden gemasseerd. 

Je kunt ook bij mij terecht voor heerlijk ontspannende zwangerschapsmassages en post-partummassages (eventueel samen met je baby!). Wil je hier meer over weten dan verwijs ik je graag door naar mijn doula website www.mamedoula.nl.

 

Het doel is bij mij vandaan te gaan met ontspannen lichaam en geest én een hernieuwde blik op de dag, die je hopelijk mee kunt nemen de rest van de week in. We beginnen daarom altijd met een korte ademhalingsoefening, waarbij we signaleren hoe je nu eigenlijk precies in je vel steekt op het moment van binnenkomst. Op die manier kan er tijdens de massage op de juiste manier aandacht aan besteed worden.

 

Alle behandelingen bij MAMÉ worden uitgevoerd met Biologisch gecertificeerde producten. Duurzaamheid voor een gezondere planeet vind ik erg belangrijk. Daarnaast zitten er geen schadelijke stoffen in de olien, kruiden en balsems die worden gebruikt. 

 

Er worden geen wegwerp producten gebruikt, de wikkels zijn van GOTS-gecertificeerde stoffen gemaakt en alle textiel wordt gewassen met ecovriendelijk wasmiddel.

MASSAGE AANBOD

Schaap zacht

Tijdens deze ontspannende en verwarmende behandeling wordt  je helemaal vertroeteld met een gepersonaliseerde wikkel van zuivere wol met kruiden en/of warme olie. Als een rupsje in een cocon kun je even helemaal tot jezelf komen terwijl je voeten, handen, gelaat en schouders worden gemasseerd.

 

Zen tijd

Wil je er even helemaal tussenuit? Time out nodig? Dan is deze ontspannende massage de goede keuze.  Met een speciale olie en gebruik van drukpunten wordt het lichaam gemasseerd. Terwijl je wegdroomt zak je weer langzaam terug, uit je hoofd en in je lichaam.                                    

 

Zo fris als een hoentje

Deze revitaliserende massage is bedoeld om wat extra aandacht aan pijnlijke spieren en andere lichamelijke klachten te geven.                        

 

MAMEMASSAGElogo.png
bottom of page